initiatiefnemers

renewable factory

Windpark Veghel Win(d)t

Vier Veghelse bedrijven MarsKuehne+NagelFriesland Campina en Vanderlande hebben het initiatief genomen om windenergie te realiseren op het bedrijventerrein De Dubbelen. De aanleiding voor dit initiatief is dat onze bedrijven allen een grote ambitie hebben op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is dit voor de bedrijven een belangrijke randvoorwaarde voor een vitale bedrijfsvoering in Meierijstad.

We hebben de aarde niet geërfd van onze ouders, maar we hebben haar in bruikleen gekregen van onze kinderen. Wij van renewable factory hebben de energie te bouwen aan een gezonde en duurzame toekomst voor iedereen. Dit doen we door samen te werken én te delen. Ons team van ervaren specialisten werkt met een professionele no-nonsense benadering aan de omschakeling naar een wereld waarin hernieuwbare energie de norm is.

renewable factory is een specialist in ontwikkeling, realisatie en exploitatie van energieparken met gebruik van wind en zon. Wij hebben een heldere visie op duurzame energie en de uitdagingen die daarbij horen. Daarom willen wij ons deel bijdragen aan de omschakeling naar een wereld waarin hernieuwbare energie de norm is.

Ons bedrijf is opgericht in 2010 en telt inmiddels 12 specialisten. De oprichters hebben sinds eind jaren negentig brede ervaring opgedaan met duurzame energieprojecten. Ieder komend vanuit een eigen achtergrond, variërend van de projectontwikkeling van on- en offshore windprojecten tot de financiering, bouw en exploitatie van energieparken. renewable factory is gecommitteerd voor de lange termijn om met eigen opwek van duurzame energie een substantiële bijdrage te leveren aan de vergroening van onze energievoorziening.

Contact

Uw reactie is ons veel waard. Neemt u contact op via onderstaande contactgegevens en wij zullen ons uiterste best doen om u op de kortst mogelijke termijn te antwoorden.

  • Windpark Veghel Win(d)t
  • 085-1307230
  • Postadres: Opaalstraat 1, 2872 ZR Schoonhoven
renewable factory

Samen bouwen aan een duurzaam Meierijstad.